Fisketure

 
   
             
           
   
   
     
 

Stalling fra Vangrøfta
27-7-00 Fik jeg denne stalling på 48 cm. 850 gr.

Jeg fik den på en Oliven-goldhead stang 9 ft # 3 og med 0,14 forfang

 
   
 
   
 
   
     
 

Havørred tur

Havørred 4,8 kg 70 cm lang - fanget ved Hornbæk Plantage på en Magnus, som jeg fik af min fiskerven: Peter Andreasen. Peter havde selv taget en undermåler, men skulle hjem, derfor fik jeg fluen. 10 min. Efter havde jeg kontakt med denne overspringer.

 
   
 
   
 
   
     
 

Gudenåen

Maj 1999. En tur til Gudenåen. På 11/2 time fik jeg 4 Stallinger fra 34-39 cm alle taget på min egen Loke's Nymfe. Den fluorescerende krop er altid god inde under brinkerne, hvor der er lidt mørkt.

 
   
 
   
 
   
     
 

Tännäs

Tännäs åen i Sverige. Min kone Kirsten laver kogekaffe ved elven. Tännäs er et smukt område syd for Fünäsdalen. Prøv også Rogen naturreservat, som støder op til Femunden nationalpark i Norge

 
     
   
 
   
 
   
     
 

Jesper

Mit barnebarn Jesper på 14 år ,som også er webmaster på denne side, er meget interesseret i fluebinding. Ingen fisketur, uden først at binde de fluer vi skal fiske med. Måske bliver han én i den nye generation af flue fiskere.

 
     
   
 
   
 
   
     
 

Aften fiskeri i Glomma den 07.07.01.
Gav ingen fisk ,der var en klækning af små vårfluer,luften var tyk af insekter, mine brune vaders var helt grønne af æg, der sad et lag af fluer i 2 cm. tykkelse på mine ben ved overgangen til vandet

 
   
 
   


Med Federation of fly fishers Denmark til Görälven
Septemper fra 22-09 til 29-09-2001

 

 

 

 

var det noget for dig at blive medlem af FFFD kan du melde dig ind her

Fisketur til Os i Østerdalen 05.07. - 25.07.2003


Stalling på 650 Gr. fra Nøraelva d. 21.07.2003

Aften fiskeri i Glomma ved Os.

Hessjøen i Hessdalen ved Ålen


Rapport fra Dr. Nielsen Harrtreff på Røros fra d. 26 til 28 sept. 2003


Den siste helgen i september var det duket for "Dr. Nielsen Harrtreff" på Røros i regi av www.fiskenett.com, www.wildlife-fishing.com og www.lovo.dk - en sosial og uhøytidelig sesongavslutning for sportsfiskere i alle kategorier . Vi hadde tatt utgangspunkt i Orvos Camping som "base-camp" og vel 20 personer var tilstede og de fleste deltok på hele treffet fra fredag til søndag (de ivrigste kom allerede på torsdag). Her var det fiskere fra flere steder i Norge (Trondheim, Oslo, Gol, Hemsedal, Røros m.m.), men også en representant fra Danmark.


                 Flyman i Håelva

Duppen i Nøra